Ο Ντέμης Νικολαΐδης τοποθετήθηκε στην εκπομπή του, για την κλήρωση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας την δύσκολη. Επίσης, έπειτα από ερώτηση ακροατή τοποθετήθηκε και για το αν θα κράταγε και του χρόνου τον Μανόλο Χιμένεθ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για το κλήρωση του Κυπέλλου και τον Χιμένεθ:
«Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ. Για έναν λόγο παραπάνω ο Ολυμπιακός. Έχει χάσει όλα τα ντέρμπι στο β’ γύρο. Πόσα θα χάσει; Και στατιστικά να το πας. Έχει κάποιους παίκτες που είναι καλοί. Συνήθως υπάρχει μια αντίδραση. Εύχομαι να μην ενεργοποιηθεί με την ΑΕΚ. Απ’ την άλλη όμως η ΑΕΚ έχει παρουσιάσει την μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση της και την ακολουθεί ο Παναθηναϊκός».
Σε ερώτηση από ακροατή αν θα κράταγε και για μετά το καλοκαίρι τον Χιμένεθ: «Δεν θέλω να μιλάω για εν ενεργεία προπονητές. Η ΑΕΚ έχει διοίκηση και ξέρει τι θα κάνει».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement