23.3
06:47

«Ο κόσμος πλέον ξέρει που είναι το σπίτι μας, τον περιμένουμε!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Διονύσης Γεωργιάδης , μέσω του blog στο ΑΕΚ1924.gr, αναφέρθηκε στην καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Δούκα, στο νέο γήπεδο της Ένωσης και παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει την προσπάθεια προσκαλώντας τον στο «Γ. Κασιμάτης».

«Γεια σας φίλοι μου,

Την προηγούμενη αγωνιστική, αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα όπως είναι ο Δούκας και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μια σπουδαία εμφάνιση και νίκη που ήταν αναμφίβολα η καλύτερη μας για το φετινό πρωτάθλημα. Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να μην κάνουμε καλύτερο ντεμπούτο απ’ αυτό που κάναμε στο νέο μας σπίτι.

Βρήκαμε επιτέλους αυτό που ψάχναμε τόσα χρόνια, ένα δικό μας σπίτι που είναι καλύτερο και από κάποιον τίτλο. Γιατί απ’ εδώ και πέρα με το δικό μας σπίτι για προπονήσεις και αγώνες, μόνο τα καλύτερα θα έχει η ΑΕΚ και θα προσπαθούμε συνεχώς γι’ αυτό.

Είμαστε στις υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος κι αυτό δείχνει ότι όχι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια, πρέπει να συνεχίσει να πιστεύει κάποιος πάνω σε αυτήν την ομάδα έχοντας πολλές προοπτικές για το μέλλον. Όλοι μαζί μπορούμε να την κάνουμε να επιστρέψει στις επιτυχίες και στους τίτλους.

Μαζί μας θέλουμε πάντα τον κόσμο μας που ξέρει πλέον που είναι το σπίτι μας. Εκεί που είναι όλη η ΑΕΚ προς το παρών (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) βρισκόμαστε πλέον κι εμείς. Τους περιμένουμε να έρθουν και να μας στηρίξουν, όπως το έκαναν όλα αυτά τα χρόνια σε καλές και δύσκολες στιγμές.

Θα τα ξανά πούμε σύντομα, σας χαιρετώ!

Διονύσης Γεωργιάδης»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement