Ξεχωριστή είναι η σημερινή κόντρα Ατρομήτου – ΑΕΚ για δύο παίκτες που αντιμετωπίζουν τις πρώην ομάδες τους, αυτές που τους βοήθησαν να γίνουν γνωστοί και τους οδήγησαν μέχρι την πόρτα της εθνικής Ελλάδας! Διαβάστε για τις πολλές συμπτώσεις.
Ιδιαίτερο ματς το αποψινό στο Περιστέρι για δύο παίκτες που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο ασφαλώς βασιζόμενοι στις δυνατότητές τους, αλλά και χάρη στις ευκαιρίες τις οποίες τους έδωσαν οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν. Δύο ξεχωριστές περιπτώσεις που αξίζουν μνείας και προσοχής.
Για το Βαγγέλη Πλατέλλα, η συγκυρία της πτώσης στη Γ’ Εθνική, αποδείχθηκε δώρο Θεού. Δύσκολα θα μπορούσε να διαβεί την πόρτα της (κανονικής) ΑΕΚ σε αντίθετη περίπτωση ένας ποδοσφαιριστής 25 ετών, ο οποίος προερχόταν από τα αζήτητα της Ξάνθης, έχοντας παίξει σε 19 ματς πρωταθλήματος δίχως ποτέ να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο και αγωνιζόμενος κυρίως ως αλλαγή (ενίοτε και σκοπιμότητας, δηλαδή ολίγων λεπτών).
Διαβάστε τη συνέχει του άρθρου ΕΔΩ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement