17.3
12:40

Δίλημμα για την επίθεση

AEK1924.gr team
Δίλημμα για την επίθεση

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει αποφασίσει ακόμα στον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του, στο αυριανό ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Σκέψεις να πάρει ξανά φανέλα βασικού ο Πέκχαρτ.

Ο ισπανός τεχνικός έδειξε στη σημερινή προπόνηση ότι ακόμα δεν είναι σίγουρος για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί αύριο η ΑΕΚ, καθώς δοκίμασε τόσο το 4-3-3, όσο και το 4-4-1-1.

Και στις δύο περιπτώσεις η άμυνα της ομάδας δεν θα αλλάξει, με τους Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο να παίρνουν τις θέσεις τους, την ίδια στιγμή που φανέλες βασικών θα πάρουν και οι Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς και Μάνταλος.

Το δίλημμα έχει να κάνει με την επιθετική γραμμή και τους Βάργκας, Χριστοδουλόπουλο, Αραούχο και Πέκχαρτ.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ παίξει με 4-3-3, τότε στην κορυφή θα πάρει θέση ο Αραούχο, με τον Μάνταλο να βρίσκεται στο ένα άκρο της επίθεσης και έναν εκ των Βάργκας ή Χριστοδουλόπουλο στο άλλο.

Ωστόσο, εάν τελικά η ομάδα παραταχθεί με 4-4-1-1, τότε οι Βάργκας και Χριστοδουλόπουλος θα μείνουν εκτός, ο Μάνταλος θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή και ο Αραούχο λίγο πιο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πέκχαρτ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement