16.3
07:46

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τις κλήσεις του Σκίμπε

AEK1924.gr team
Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τις κλήσεις του Σκίμπε

Μεγάλη συζητηση έγινε στην Ένωση για τις επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε στην αποστολή της Εθνικής μας ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο.

Ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε τους Μάνταλο και Μπακασέτα στην αποστολή, οι οποίοι αποτελούν πλέον μόνιμες επιλογές για τον Σκίμπε, ωστόσο στην ΑΕΚ περίμεναν τουλάχιστον ακόμα 2-3 κλήσεις.

Σύμφωνα με τη Goal, οι Κιτρινόμαυροι δυσαρεστήθηκαν με το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν επέλεξε  για παράδειγμα τον Μπάρκα για την αποστολή ή τον Ανέστη, τη στιγμή που ο Καπίνο προέρχεται από τραυματισμό και ο Γλύκος επικρίθηκε στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή, φέρεται ότι σχολιάστηκε η απουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την αποστολή, ενώ στη θέση του βρίσκεται ο άπειρος Μανθάτης. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement