15.3
14:47

Καμία ομηρεία και κανένα κενό για την Αγιά Σοφιά

AEK1924.gr team
Καμία ομηρεία και κανένα κενό για την Αγιά Σοφιά
Advertisement

Για ακόμα μια φορά όλα όσα αναφέρει ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, έχουν κενά και δεν συμπίπτουν με την πραγματικότητα.

Ο πρότζεκτ μάνατζερ της Αγιάς Σοφιάς, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ποτέ δεν μίλησε για κενό που υπάρχει στο έργο. Αυτό που είχε αναφέρει ήταν ότι εάν ο Δήμος ήθελε να μπορούσε να είχε εγκρίνει τα πάντα και να μην αναζητούσε δικαιολογίες. Το νομικό κενό, στο οποίο αναφέρθηκε είχε να κάνει με τη διάταξη που λείπει από τον νέο Οικοδομικό Κανονισμό, ώστε να μην μπορέσει να παρακαμφθεί με ασφάλεια ο Δήμος.

Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί στην παρούσα φάση, είναι ότι ο παλιός ΓΟΚ προέβλεπε ότι οι Δήμοι δεν μπορούν να δίνουν τα υψόμετρα και ότι στην… μέση έμπαιναν οι Νομαρχίες. Ο νέος ΓOK όμως, χωρίς να το καταργεί αυτό, δεν το αναφέρει με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μην είναι εξασφαλισμένη εαν παρακάμψει τον Δήμο. 

Καταλήγοντας, ο Άρης Βασιλόπουλος, ανέφερε ξανά ότι η Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται σε ομηρεία από την ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που το συλλαλητήριο της Κυριακής ήταν κατάμεστο και απόλυτα ειρηνικό.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->