13.3
17:16

Μανωλόπουλος: «Θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα στην ομάδα…»

AEK1924.gr team
Μανωλόπουλος: «Θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα στην ομάδα…»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε πριν την έναρξη του παιχνιδιού τονίζοντας ότι θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα στην ΑΕΚ με αυτόν τον πάγκο, σε σχέση με την ομάδα του Γιούρι Ζντόβτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου:

«Δύσκολο ή εύκολο δεν έχει σημασία. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, ξέρουμε πόσο καλοί είναι. Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε. Τα παιδιά έπρεπε να διαχειριστούν δύο “σοκ”. Το ένα ήταν ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, που είχαμε ελπίδες και προσδοκίες. Το άλλο ήταν ότι έφυγε ο προπονητής της ομάδας, ο Γιούρι Ζντοβτς. Κάναμε καλή δουλειά, πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι.

Ο Γιούρι, τον οποίο θεωρώ δικό μου άνθρωπο και τον σέβομαι, είχε πει πως έχουμε καλή συνεργασία, αλλά είμαστε διαφορετικοί μπασκετικά, έχουμε διαφορετική φιλοσοφία. Υπάρχουν πράγματα που θέλω να αλλάξω, δεν πιστεύω πως αλλάζουν πολλά σε δύο μέρες. Προσπαθήσαμε κάποια πράγματα, θέλουμε να τα βγάλουμε και στο παρκέ. Όλα έχουν να κάνουν και με τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά δυνατά σημεία. Αδύνατα σημεία; Θεωρώ ότι έχει, αλλά αυτά είναι για μέσα στο παρκέ».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement