09.3
13:53

Κατσουράνης: «Ο ΠΑΟΚ κάνει καλή σεζόν, η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει τον δρόμο της»

AEK1924.gr team
Κατσουράνης: «Ο ΠΑΟΚ κάνει καλή σεζόν, η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει τον δρόμο της»
Advertisement

Για το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»:

Για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Είναι ένα κλασικό ντέρμπι. Για μένα δεν υπάρχει κανένα φαβορί. Θεωρώ πως οι πιθανότητες για το αποτέλεσμα είναι 50-50. Από την μια η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση κι έχει καλή ψυχολογία.

Για τον φετινό ΠΑΟΚ αλλά και την ΑΕΚ: «Γενικότερα φέτος ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έχει κινηθεί σε χαμηλά στάνταρ, προσπαθώντας τώρα να βρει τον δρόμο της με τον καινούργιο προπονητή».

Για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα: «Πραγματικά δεν το πίστευα, δεν συμβαίνει συνέχεια αυτό που έγινε χθες, όμως μια από τις ομάδες (είπε και για Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης) που μπορεί να το κάνει είναι η Μπαρτσελόνα».

Για την διαιτησία στο «Καμπ Νου»: «Σε ένα παιχνίδι που λήγει 6-1 δεν νομίζω ότι μπορούμε να σταθούμε στις διαιτητικές αποφάσεις».

Για το έργο του στη Παναχαϊκή: «Βήμα βήμα προχωράμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->