Περισσότερα από 350 άτομα θα ακολουθήσουν τη Βασίλισσα στο Μονακό, ενώ κόσμος θα καταφθάσει στη Γαλλία και από άλλες χώρες!
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ: ΠΕΝΥ ΜΑΚΡΗ
Μία από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις της σεζόν δίνει την Τετάρτη (8/3) η Βασίλισσα, η οποία χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία για να φύγει με την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ από το Μονακό.
Η ΑΕΚ σε αυτήν την πορεία της μέχρι στιγμής δεν έμεινε ποτέ μόνη της, κάτι που δεν θα συμβεί ούτε σε αυτό το ταξίδι της στη Γαλλία. Το τσάρτερ που έχει ναυλωθεί με προορισμό τη Νίκαια θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, με τον κόσμο να δίνει ξανά δυναμικό «παρών» εκτός έδρας και εκτός συνόρων.
Εκτός βέβαια από εκείνους που θα συνοδεύσουν τη Βασίλισσα στη Γαλλία, υπάρχουν και εκείνοι που θα ταξιδέψουν μεμονομένα, αλλά και εκείνοι που θα έρθουν από άλλες χώρες, με τα εισιτήρια να έχουν εξανεμιστεί.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement