
Ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας θα μιλήσει στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α αλλά, όπως φαίνεται θα κάνει ο ίδιος την επιλογή των δημοσιογράφων που θα παρευρεθούν.
Συνέντευξη Τύπου στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (7/3) θα δώσει ο Άρης Βασιλόπουλος, όπως έγινε γνωστό από ένα μπλογκ της Νέας Φιλαδέλφειας, αφού προφανώς ο δήμαρχος ήθελε να μιλήσει μόνο στους… δικούς του και όχι να σταλεί πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Σύμφωνα με την παρακάτω πρόσκληση, ο Βασιλόπουλος ζητά τα Μέσα που θα δώσουν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου να κάνουν γνωστό και το όνομα του δημοσιογράφου που θα το εκπροσωπήσει.
Αναλυτικά η πρόσκληση:
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις θέσεις του Δήμου γύρω από το γήπεδο της Α.Ε.Κ.» την Τρίτη 7 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα του 1ου ορόφου της Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ακαδημίας 20.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 213-2049004 και 213-2049017. Υπεύθυνη Επικοινωνίας Μαίρη Γαλαζούλα.
Παρακαλείσθε να μας γνωστοποιήσετε το όνομα του/της δημοσιογράφου που θα παραβρεθεί στη Συνέντευξη Τύπου στα τηλέφωνα 213-2049004 και 213-2049017 ή στο email:graf.dim.nfnx@gmail.com
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement