Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και τις αστείες αποφάσεις του στο χθεσινό Δ.Σ, ο κόσμος της ΑΕΚ είναι έτοιμος να διεκδικήσει το όνειρο του με δυναμικές κινητοποιήσεις.
Τα χθεσινά γεγονότα στο Δ.Σ της Νεάς Φιλαδέλφειας είναι γνωστά! Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την παραχώρηση χρήσης για 6 χρόνια, του δημοτικού γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται στη συνοικία Ειρήνης- Κάκαβα στη Νέα Φιλαδέλφεια (δίπλα στο γήπεδο 5×5), στον “Αθλητικό Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο “ΑΘΗΝΑ”, ο οποίος θα το μετατρέψει με δικά του έξοδα σε γήπεδο Beach Volley (!!!!).
Η συγκεκριμένη κίνηση κάνει πλέον ξεκάθαρη τη στάση του Άρη και της παρέας του εναντίον της ΑΕΚ και της «Αγιάς Σοφιάς» και… αναγκάζει τον κόσμο της Ένωσης να βγει στους δρόμους, ειρηνικά, για να διαδηλώσει για το όνειρο του, το οποίο βρίσκει μόνιμα εμπόδια, από το δήμο.
Οι Ενωσίτες έχουν αποφασίσει να διοργανώσουν μεγάλο συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να ασκήσουν πιέσεις προς όλες τις πλευρές, την ίδια στιγμή που θα ενημερωθεί όλος ο κόσμος της πόλης για το τι συμβαίνει γύρω από το γήπεδο.
Το συλλαλητήριο ενδεχομένως να γίνει την Κυριακή, πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται, κάτι που θα γίνει εντός των επόμενων ημερών με ανακοίνωση από τους οργανωμένους.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement