05.3
14:15

Ξανά με Κολοβέτσιο μπακ

AEK1924.gr team
Ξανά με Κολοβέτσιο μπακ
Advertisement

Τον Δημήτρη Κολοβέτσιο θα τοποθετήσει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μανόλο Χιμένεθ και στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι τραυματισμοί των Γκάλο και Μπακάκη, φέρνουν προβλήματα στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, με τον Χιμένεθ να προσπαθεί να τα λύσει, με τις επιλογές των Κολοβέτσιου και Βάργκας.

Και οι δύο παίκτς μετρούν από έναν αγώνα ως δεξιά μπακ, με τον ισπανό τεχνικό να έχει σκοπό να τοποθετήσει τον Δημήτρη Κολοβέτσιο στο δεξί άκρο της άμυνας και στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Αυτό σημαίνει ότι στο κέντρο της άμυνας θα δούμε το δίδυμο Βράνιες, Λαμπρόπουλου.

Σχετικά με το αριστερό άκρο της άμυνας δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς θα αγωνιστεί ο Ντίντακ και θα βρίσκεται στον πάγκο ο Βινίσιους.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι εκτός των Βράνιες, Κολοβέτσιου και Λαμπρόπουλου που θα πάρουν θέση στη βασική εντεκάδα, στον πάγκο δεν θα υπάρχει κανένας αναπληρωματικός, ούτε για τα στόπερ, ούτε για το δεξί άκρο της άμυνας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->