
Οι «κρυφές» κάμερες στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ έγραφαν για χρόνια, ωστόσο πριν σκάσει το σκάνδαλο της παρακολούθησης και ο Γιώργος Μπίκας είχε το κακό… προαίσθημα.
Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε το σκάνδαλο με τους μηχανισμούς παρακολούθησης στο γραφείο του προέδρου της Ομοσπονδίας, αλλά και στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με τις κάμερες να καταγράφουν για τουλάχιστον μία 5ετία τις συνεδριάσεις της ΚΕΔ.
Νωρίτερα το SDNA αποκάλυψε πως βγήκε στο φως το σκάνδαλο «ΕΠΟ-Gate», όταν και ο πρόεδρος της ΠΔΕ της ΕΠΟ, Ιωάννης Δρόσος, είχε εισηγηθεί τον έλεγχο, καθώς όπως είπε: «Νιώθω ότι παρακολουθούμαι, νιώθω ότι δεν είμαι σε περιβάλλον με ασφάλεια και σας ζητώ να ψηφίσετε ομόφωνα να γίνει έλεγχος».
Ωστόσο ο Δρόσος δεν ήταν ο μοναδικός που είχε «ασθανθεί» πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Όπως αναφέρει στην εφημερίδα «Live Sport» ο Βασίλης Βέργης, την ίδια ανησυχία είχε και ο Γιώργος Μπίκας, ο οποίος ανέλαβε την ΚΕΔ τον περασμένο Οκτώβρη μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου όταν και έπεσε θύμα εμπρησμού.
Ο κ. Μπίκας, λοιπόν, είχε ζητήσει στη μοναδική συνεδρίαση που πρόλαβε να πάει να γίνει έλεγχος για «κάμερες και κοριούς» στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.
Πηγή: sdna
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO