01.3
19:12

Αποθεώθηκε ο Γιακουμάκης

Κώστας Κοσικίδης
Αποθεώθηκε ο Γιακουμάκης
Advertisement

Ο νεαρός επιθετικός που απ’ το ερχόμενο καλοκαίρι θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ, αποθεώθηκε απ’ τους φίλους του Δικεφάλου.

Η ΑΕΚ έχει κλείσει για το καλοκαίρι, απ’ το περασμένο Δεκέμβρη τον Γιώργο Γιακουμάκη του Πλατανιά. Ο νεαρός επιθετικός πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με την φανέλα των Χανίων με αποτέλεσμα να αναγκάσει την Ένωση να βιαστεί και να τον κλείσει για την επόμενη σεζόν.

Όπως ήταν λογικό, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θέλησαν να καλωσορίσουν Γιακουμάκη, βάζοντας τον στο κλίμα το τι θα ζήσει απ’ την επόμενη χρονιά.

Γύρω στο 68ο λεπτό και έπειτα από μια καλή ενέργεια του, ο κόσμος φώναξε ρυθμικά το όνομα του αποθεώνοντας τον, ενώ και στο 75ο λεπτό κατά την αποχώρηση του απ’ τον αγωνιστικό χώρο (βγήκε αλλαγή), χειροκροτήθηκε απ’ τον κόσμο της Ένωσης, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί σηκώνοντας ψηλά τα χέρια του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->