Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Βασίλης Δημητριάδης και Βαγγέλης Γιαννίσης, για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και την συνομιλία τους με τους διαιτητές του αγώνα.
Ο Μηνάς Λυσάνδρου εκπροσώπησε χθες την ΑΕΚ στην απολογία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Βασίλης Δημητριάδης και Βαγγέλης Γιαννίσης, απολογήθηκαν μέσω υπομνήματος.
Αυτό που ξεκαθαρίστηκε ήταν ότι η επίσκεψη των δύο ανδρών στα αποδυτήρια έγινε μετά το τέλος του αγώνα και αφού είχε κλείσει το φύλλο αγώνα για να παραδοθούν τα αναμνηστικά δώρα που παίρνουν οι εκάστοτε διαιτητές απ’ την γηπεδούχο ομάδα, αλλά και για να παραλάβουν τα δελτία των παικτών που είχαν επιλεγεί για έλεγχο ντόπινγκ.
Η πειθαρχική επιτροπή γνωστοποίησε σήμερα την απόφαση, με τους Βασίλη Δημητριάδη και Βαγγέλη Γιαννίση να τιμωρούνται μόνο με χρηματικό πρόστιμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που ήθελε ουσιαστικά ο Ολυμπιακός και δεν το πέτυχε ήταν η απαγόρευση εισόδου των δύο αντρών στους αγωνιστικούς χώρους.
Καταλήγοντας, το ντέρμπι στοίχισε στην ΠΑΕ ΑΕΚ 42.500 ευρώ, μαζί με τα καπνογόνα, τις κροτίδες, αλλά και το επεισόδιο με τους Δημητριάδη-Γιαννίση. Μέσα στο ποσό συμπεριλαμβάνεται 5+5000 ευρώ των δύο ανδρών.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement