18.2
14:18

Δύο… Δώρα σε ένα

AEK1924.gr team
Δύο… Δώρα σε ένα

Η Δώρα Παντέλη σχολιάζει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, πριν αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ για την Α1 Γυναικών.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε τοστην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Η Δώρα Παντέλη είναι μεταξύ των σχολιαστών του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Superfoods και Άρη στο Nick Galis Hall.

Η 29χρονη φόργουορντ/σέντερ του Αθηναϊκού εκτελεί, παράλληλα, χρέη σχολιάστριας για τη NOVA, η οποία μεταδίδει τον αγώνα που θα κρίνει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (18/2) στο Nick Galis Hall, λίγες ώρες πριν αφήσει στην άκρη το ταγέρ και τα τακούνια, για να φορέσει σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια. Κι αυτό γιατί την Κυριακή (19/2) η ομάδα της αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena.

Κοινώς, μέσα σε δύο ημέρες θα ζήσει από κοντά (με διαφορετική ιδιότητα) ξεχωριστές στιγμές στα δύο μεγάλα γήπεδα της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement