Ο Ντέμης μετά από χρόνια μίλησε για το πρωτάθλημα που έχασε η ΑΕΚ στα χαρτιά το 2008, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έπραξε σωστά για την ένσταση για το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς (σαν σήμερα έγινε), αλλά όλη την ευθύνη ήταν της ΕΠΟ, που δεν ενημέρωσε την ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Ντεμοτεχνείο» ο Ντέμης για την υπόθέση Βάλνερ:
«Το ίδιο βράδυ παίζαμε με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και μάλιστα χάσαμε με 3-2. Θυμάμαι ότι με το που τελείωσε το παιχνίδι, κυκλοφόρησε το νέο ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει ένσταση για το αποτέλεσμα του αγώνα του με τον Απόλλωνα Καλαμμαριάς. Ολόκληρο το θέμα ήταν της ΕΠΟ, αυτή έβγαλε το δελτίο του ποδοσφαιριστή και δεν ενημέρωσε τον σύλλογό του ότι δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί.
Ο Ολυμπιακός καλά έκανε και κατέθεσε ένσταση, νομικά τουλάχιστον είχε το δικαίωμα. Η ΕΠΟ όμως δεν έκανε σε καμία περίπτωση σωστά τη δουλειά της. Το CAS τελικά δεν αποφάσισε ούτε υπέρ ούτε εναντίον μας, αν θυμάμαι καλά δεν υπήρξε καν απόφαση. Μην το τραβήξουμε άλλο αυτό το θέμα, είναι στενάχωρο».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement