
Η κόντρα Παναθηναϊκού και Nova μαίνεται και οι πιθανές κυρώσεις για τους «πράσινους» στην περίπτωση που απαγορεύσουν την είσοδο του τηλεοπτικού συνεργείου του συνδρομητικού καναλιού στη Λεωφόρο, προβλέπει μέχρι και υποβιβασμό.
Ορατός είναι ο κίνδυνος για πολύ σοβαρή τιμωρία του Παναθηναϊκού λόγω της διαμάχης του με τη Nova και εφόσον η στάση των «πρασίνων» παραμείνει αναλλοίωτη.
Μέχρι και την Παρασκευή, η διοίκηση του «τριφυλλιού» ζητούσε όλα τα χρήματα της δόσης που προβλέπεται από τη σύμβαση με το συνδρομητικό κανάλι για τα δικαιώματα της Super League και μάλιστα επέμεναν στην θέση τους να μην επιτρέψουν σε διαφορετική περίπτωση την είσοδο των τηλεοπτικών συνεργείων στη Λεωφόρο για το ματς με τον Λεβαδειακό!
Η στάση αυτή του Παναθηναϊκού στηρίζεται στο άρθρο 29 παρ. 1 α), σύμφωνα με το οποίο «σε περίπτωση μη καταβολής, έστω και μίας δόσης προς τις διοργανώτριες ή την Ε.Π.Ο., η Ε.Π.Ο. και οι διοργανώτριες εκτός των άλλων απαγορεύουν την είσοδο των συνεργείων του υπόχρεου ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού στα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων».
Ωστόσο, το σημείο-κλειδί του κανονισμού είναι αυτό που κάνει λόγο για τη «διοργανώτρια αρχή». Ότι μονάχα αυτή έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο των συνεργείων στο γήπεδο και μέχρι στιγμής στη Λίγκα δεν έχει παρθεί κάποια σχετική απόφαση.
Στην περίπτωση μάλιστα που ο Παναθηναϊκός αποφασίσει παρ’ όλα αυτά να μην επιτρέψει την τηλεοπτική μετάδοση του κυριακάτικου ματς, κινδυνεύει άμεσα με πολύ σοβαρές τιμωρίες!
Αρχικά με «ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών πρωταθλήματος και Κυπέλλου και χρηματική ποινή από πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ μέχρι ογδόντα χιλιάδες (80.000) ευρώ». Κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως θα χάσει στα χαρτιά τα τρία επόμενα ματς. Αν μεταξύ αυτών δεν μεσολαβεί ματς Κυπέλλου, τότε η ομάδα υποβιβάζεται στη Football League, καθώς ο μη ορισμός τριών αγώνων επιφέρει τη μεγαλύτερη πιθανή τιμωρία.
Πηγή: sdna.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement