28.1
12:15

Δεν αλλάζει το σύστημα

AEK1924.gr team
Δεν αλλάζει το σύστημα
Advertisement

Ο Μανόλο Χιμένεθ δοκίμασε κάτι διαφορετικό στον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, ωστόσο σήμερα θα δούμε ξανά την ομάδα με το γνωστό 4-2-3-1.

Ο ισπανός τεχνικός θέλησε να δοκιμάσει τους παίκτες του σε κάτι διαφορετικό, στήνοντάς την ΑΕΚ με τρία στόπερ στον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, ωστόσο δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι παρόμοιο στο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα χρειάζεται βαθμούς.

Έτσι λοιπόν στο σημερινό ματς κόντρα στην Ξάνθη, θα δούμε ξανά το 4-2-3-1, χωρίς αλλαγές, με τους γνωστούς ποδοσφαιριστές.

Κάτω από τα δοκάρι θα βρίσκεται ο Μπάρκας, με τους Ντίντακ, Γκάλο, Βράνιες και Λαμπρόπουλο να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Ως κόφτες θα παίξουν οι Σιμόες και Γιόχανσον, με τον Μάνταλο να αγωνίζεται μπροστά τους.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πέκχαρτ, με τους Πατίτο και Χριστοδουλόπουλο να παίρνουν τις θέσεις τους στα φτερά της επίθεσης.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->