
Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…
Goal
«Στόχος επετεύχθη» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Μεληκιώτης και Μπακασέτας οδήγησαν την ΑΕΚ στη νίκη – μισή πρόκριση στη Λιβαδειά.
«Πρόκληση για μένα», ο Αραούχο φτάνει σήμερα και θέλει να βρει ξανά τον εαυτό του. Φρεϊτας για τα αριστερά στην άμυνα.
Νίκη με 71-64 επί της Ζιελόνα Γκόρα, αλλά δεν απέφυγε τα νοκ άουτ.
Sportday
«Ε- Ε -Έρχεται» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Σήμερα τελικά στην Ελλάδα ο Αραούχο. Τα σκάει χοντρά η Ένωση για τον Αργεντινό. Τα πρόσωπα που βοήθησαν να γίνει η τεράστια μεταγραφή. Τι λέει ο ίδιος. Ανακοίνωσε το ντιλ η Λας Πάλμας.
Δύο ματς ο Χιμένεθ στον πάγκο, ισάριθμες νίκες. Από το Σεπτέμβρη είχε να πετύχει κάτι παρόμοιο η ΑΕΚ και χωρίς να δεχθεί γκολ.
Επαφές με Μπαρμπόσα, πιθανή η επιστροφή του. Πάει για αριστερό μπακ.
Livesport
«Δώστε ότι ζητάνε!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η εντόνη του Μελισσανίδη που ντύνει στα Κιτρινόμαυρα σήμερα τον Αραούχο. Μπαρμπόσα ξανά. Ο Πορτογάλος έριξε γέφυρες επιστροφής και η ΑΕΚ το ψάχνει σοβαρά.
Μανόλο δύο στα δύο. Νίκη και στη Λιβαδειά με ασίστ Μεληκιώτη και εκτέλεση Μπακασέτα.
Και τώρα, «δωράκι». Τι περιμένει η Βασίλισσα μετά το άνετο 71-64 επί της Ζιελόνα Γκόρα.
Ώρα των σπορ
«ΑΕΚαρα, μας φτιάχνεις για… Κούπες» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Με το ενάμιση πόδι στους «8» μετά τη νίκη στη Λιβαδειά.
Με δαιμόνιο Ντίξον η Βασίλισσα γονάτισε τη Ζιελόνα Γκόρα και πέρασε από τον πιο δύσκολο όμιλο στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Τρέλα για τον Αραούχο.
Μόνο ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα. Η μοναδική ομάδα στην οποία έχει δικαίωμα να αγωνιστεί φέρος ο Πορτογάλος είναι η Ένωση, εφόσον αποδεσμευτεί από την Αλ Ουάσλ.
Προτάθηκε ο Βινίσιους. Εξετάζεται ο αριστερός μπακ της Λάτσιο αλλά υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις στα υπ’ όψιν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement