25.1
16:40

Δεν έρχεται μόνος του φέρνει και την …«μπέμπα»

AEK1924.gr team
Δεν έρχεται μόνος του φέρνει και την …«μπέμπα»
Advertisement

Την Πέμπτη (26/1) θα φτάσει στην Αθήνα ο Σέρχιο Αραούχο όπως αναφέρει το “κιτρινόμαυρο” ρεπορτάζ ωστόσο ο άσος της Λας Πάλμας δεν έρχεται… μόνος του.

Ο Αργεντινός που έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ θα φέρει μαζί του και την πανάκριβη άσπρη σπορ BMW Μ4 του! Ένα τρομερό αυτοκίνητο του οποίου η τιμή αγγίζει τις 70.000 ευρώ, ενώ θεωρείται από τα καλύτερα της κατηγορίας του.

Ο Αραούχο βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/1) στο προπονητικό κέντρο της Λας Πάλμας και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αμάξι του και αποχώρισε με προορισμό το σπίτι του. Αφού ετοιμάσει τα πράγματά του, θα πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα, προκειμένου να κλείσει το deal και να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά τα χρήματα που θα πάρει, αυτά θα αγγίζουν τις 400.000 ευρώ για τους επόμενους τέσσερις μήνες, όσο δηλαδή θα διαρκέσει ο δανεισμός του, ενώ το “ενοίκιο” που θα πληρώσει η ΑΕΚ στη Λας Πάλμας είναι περίπου 200.000 ευρώ.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->