17.1
15:50

Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

AEK1924.gr team
Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Χωρίς τον κόσμο της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη.

Η Ένωση φιλοξενείται αύριο από τον Παναιτωλικό στο Αργίνιο και δυστυχώς δεν θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό αποφασίστηκε η απαγόρευση και της οργανωμένης και της μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων μας.

Στην απόφαση αναφέρονται οι εξαιρετικοί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν. 4410/2016.

Ἐτσι λοιπόν κανένας φίλος της Ένωσης δεν θα μπορεί να δώσει το παρών στον αυριανό αγώνα, με τους παίκτες να αγωνίζονται μόνοι τους, με στόχο φυσικά την επιστροφή στις νίκες.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement