
Ημέρα μεταγραφικών εξελίξεων είναι η σημερινή, με την ΑΕΚ να περιμένει την ελευθερία και των δύο ποδοσφαιριστών για να προχωρήσει στις μεταγραφές τους.
Η υπομονή έχει όρια και στην ΑΕΚ φαίνεται ότι τα έχουν ξεπεράσει με την περίπτωση του Περέιρα Ντίας, ο οποίος ακόμα δεν τα έχει βρει με τη Τζοχόρ για τα δεδουλευμένα του και έχει καθυστερήσει πάρα πολύ η μεταγραφή του.
Στην Ένωση ευελπιστούν ότι μέσα στην ημέρα θα τελειώσει οριστικά το πρόβλημα του Αργεντινού και θα πάρει άμεσα το αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει.
Την ίδια στιγμή, η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα «τρέχει» κανονικά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο παίκτης θα λύσει επίσημα τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ σήμερα και η ΑΕΚ, θα προχωρήσει άμεσα σε πρόταση για την απόκτηση του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement