
Ο Ντέμης Νικολαϊδης αποκάλυψε στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η ΑΕΚ είχε ανακαλύψει και είχε κάνει κινήσεις για την απόκτηση των Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες.
Μια μεγάλη είδηση αποκάλυψε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε συνομιλία που είχε με τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά.
Ο Ντέμης έκανε γνωστό ότι ο Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος εκτελούσε χρέη σκάουτερ για την ΑΕΚ είχε ξεχωρίσει και είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες και του Αρτούρο Βιδάλ.
Μάλιστα, ο Ντέμης τόνισε ότι η Ένωση είχε κινηθεί για την απόκτησή τους, χωρίς όμως επιτυχία.
«Πήγαινε ο Δημήτρης Μάρκος συνέχεια στη Λατινική Αμερική. Σε ένα από τα ταξίδια του είχε πάει στη Χιλή για να δει παίκτες 17 ετών. Σε δύο εκθέσεις του, είχε δύο ονόματα… Αλέξις Σάντσες: Ρωτάμε, αλλά τον είχε κλείσει η Ουντινέζε από τα 16 του. Ο άλλος ήταν ο Βιδάλ. Ρωτάμε… Τρία εκατομμύρια μου είπαν. Πού να τα βρω τα τρία εκατομμύρια;», ανέφερε.
Πηγή: sport-fm
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement