Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Ντόνι ΜακΓκραθ στην Αθήνα, με τους Κιτρινόμαυρους να εύχονται ο καιρός να επιτρέψει στον παίκτη να ταξιδέψει.
Η κακοκαιρία είναι εκείνη που έχει καθυστερήσει τον ερχομό του Ιρλανδοαμερικανου γκαρντ στη χώρα μας, με την προγραμματισμένη πτήση του να είναι για χθες (8/1) το μεσημέρι, η οποία στόσο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Ο ΜακΓκραθ αναμένεται στη χώρα μας σήμερα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πάρει τη θέση του Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος θα δοθεί δανεικός στη Μέγκα Λεκς.
Στη Βασίλισσα περιμένουν εναγωνίως τον ΜακΓκραθ στην Αθήνα, έτσι ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και να πάρει χρόνο συμμετοχής στο Αλεξάνδρειο, στο δεύτερο ντέρμπι με τον Άρη, για το Κύπελλο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement