05.1
21:00

Κορυφαίος ο Γιακουμάκης απέναντι στον Παναθηναϊκό

Κώστας Κοσικίδης
Κορυφαίος ο Γιακουμάκης απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι του Πλατανιά, απέναντι στον Παναθηναϊκό και ήταν η μόνιμη απειλή προς την εστία των «πράσινων».

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να είναι απ’ τους κορυφαίους της ομάδας των Χανίων.

Ο παίκτης της ΑΕΚ που θα αγωνίζεται απ’ το καλοκαίρι σε αυτήν, υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, ξεκίνησε απέναντι στον Παναθηναϊκό στα άκρα της επίθεσης και έπειτα έπαιξε σέντερ φορ.

Βρισκόταν μέσα σε πολλές φάσεις και ήταν συνεχώς η μόνιμη απειλή της άμυνας των «πρασίνων», που ταλαιπωρήθηκε απ’ τον ίδιο ιδιαίτερα στο σημερινό (05/01) παιχνίδι. Έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο νεαρός επιθετικός, θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ στο πρώτο ημίχρονο, όταν βρέθηκε έξω απ’ την περιοχή του Παναθηναϊκού και έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ, με τον Βλαχοδήμο να καταφέρνει  και να αποσοβεί με δυσκολία τον κίνδυνο απ’ την εστία του.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->