04.1
18:07

Αντέδρασε για ακόμα ένα παιχνίδι ο κόσμος

Κώστας Κοσικίδης
Αντέδρασε για ακόμα ένα παιχνίδι ο κόσμος

Έντονες αποδοκιμασίες και σκληρά συνθήματα με την λήξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, απ’ τον κόσμο της Ένωσης.

Το 2017 ήρθε αλλά η εικόνατης ΑΕΚ, ήταν αυτή που είχε στο τελευταίο παιχνίδι της στο 2016. Ο κόσμος είδε για ακόμα ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, την ομάδα του να μην μπορεί να πάρει την νίκη απέναντι σε πιο κατώτερο αντίπαλο.

Τα συνθήματα «ΑΕΚ ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ», έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους, ενώ στο σημερινό (04/01) παιχνίδι ακούστηκαν και πιο σκληρά συνθήματα. «Όποιος δεν μπορεί να πάει να γαμ@&%$^…» ακούστηκε με την λήξη του παιχνιδιού.

Με τους παίκτες της ΑΕΚ, να φεύγουν για τα αποδυτήρια με κατεβασμένα κεφάλια, κάτω από έντονα γιουχαρίσματα. Ο κόσμος της ομάδας θέλει να πέρασει το δικό του μήνυμα, σε όλες τις κατευθύνσεις (διοίκηση, παίκτες, προπονητές) μετά τα πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά και την προβληματική εικόνα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->