03.1
21:05

Μοράις: «Η ομάδα θα έχει συνεχώς καλύτερη εικόνα»

AEK1924.gr team
Μοράις: «Η ομάδα θα έχει συνεχώς καλύτερη εικόνα»
Advertisement

Ο Ζοσέ Μοράις μίλησε στην κάμερα της Novaγια το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν κι αν είναι αισιόδοξος, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα έχει συνεχώς καλύτερη εικόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοσέ Μοράις στη Nova:

Για το αν είναι αισιόδοξος για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν: «Από τη φύση μου είναι ένας θετικός άνθρωπος, βλέπω τα πράγματα πάντα από τη θετική τους πλευρά. Πόσω μάλλον τώρα με τον ερχομό του νέου έτους. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι τα πράγματα να πάνε καλύτερα για όλους. Τόσο για την ομάδα, όσο και για την Ελλάδα. Να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση και φυσικά, το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές μου. Αυτό που έχω είναι τους ποδοσφαιριστές που έχω κοντά μου να τους νιώθω καθημερινά και μέσα από τη δουλειά να μπορέσουμε να πετύχουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες που έχει ο καθένας. Αυτός είναι ο στόχος και της ομάδας».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του: «Είμαι χαρούμενος με αυτό που βλέπω, είμαι χαρούμενος με την καθημερινή προσπάθεια των παικτών μου. Φυσικά, δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλω. Μπορούμε περισσότερα πράγματα και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί. Αλλά είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ και είμαι ικανοποιημένος με την επιμονή που έχουν δείξει όλοι, ώστε η ομάδα θα έχει συνεχώς καλύτερη εικόνα».

Για τον Αϊντάρεβιτς και τον Βράνιες: «Εγώ έχω μια αρχή: πιστεύω σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι μέλη του ρόστερ. Οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές, λοιπόν, είναι δύο παίκτες απ’ όλο το ρόστερ. Όσο πιστεύω τους υπόλοιπους, πιστεύω κι αυτούς. Είναι φυσιολογικό να σκεφτόμαστε ότι προσπαθούσαμε να καλύψουμε κάποια κενά, προσθέτοντας κάποια έξτρα ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζουμε αυτή η ποιότητα και αυτά τα προσόντα να βοηθήσουν την ομάδα περισσότερο. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που προπονούνται και οι δύο, βλέπω ότι προσπαθούν να προσαρμοστούν γρήγορα και συνεχίζουμε τη δουλειά πιστεύοντας ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο».

Για το φορτωμένο πρόγραμμα του Ιανουαρίου: «Αυτό που δουλεύουμε καθημερινά είναι για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί και να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Είτε είναι ανά δύο, ανά τρεις, ανά τέσσερις ημέρες, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μη ξεχνάμε ότι και οι αντίπαλοι έχουν το ίδιο πρόγραμμα. Οπότε εμείς δουλεύουμε και πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε αυτό το μήνα».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να πλησιάσει την κορυφή: «Αυτό που με απασχολεί είναι η δική μου ομάδα, να μπορέσουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια χωρίς να χάσουμε βαθμό. Το τι μπορούν να κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες δεν με απασχολεί, είναι δικό τους θέμα. Εγώ προσπαθώ να επικεντρωθώ στη δική μας δουλειά».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να επικεντρωθούμε στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αυτό κάνουμε καθημερινά, προσπαθούμε να δουλεύουμε ώστε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που μας εμφανίζει ο αντίπαλος. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Προφανώς και όταν λέμε ότι θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, αναφερόμαστε στο ότι ξέρουμε πως ο αντίπαλος παίζει με αντεπιθέσεις και πρέπει να ξέρουμε πως να σταματήσουμε αυτές τις αντεπιθέσεις. Και γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος θα παίξει κλειστά, δουλεύουμε για να μπορέσουμε να σπάσουμε την άμυνα».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->