03.1
07:10

Ετοιμάζει βαλίτσες

AEK1924.gr team
Ετοιμάζει βαλίτσες
Advertisement

Η μεταγραφή του Περέιρα Ντίας βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της και στην ΑΕΚ περιμένουν να διευθετηθούν κάποια θέματα σχετικά με οφειλές στον παίκτη από την προηγούμενη ομάδα του για να μπορέσουν να προχωρήσουν.

Αποφασισμένοι να ντύσουν στα Κιτρινόμαυρα τον Αργεντινό άσο είναι στην ΑΕΚ και ουσιαστικά, ο λόγος που καθυστερεί η τελική συμφωνία, είναι ότι πρέπει να βρεθεί λύση ανάμεσα στον ίδιο και τη Τζόχορ, όσον αφορά τα χρήματα που οφείλονται στον παίκτη.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν επικοινωνία χθες με τους μάνατζερ του 26χρονου και ενημερώθηκαν ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θετικές και μάλιστα, ο Ντίας προκειμένου να μείνει ελεύθερος είναι διατεθειμένος να χαρίσει κάποια χρήματα στην Τζόχορ και τα υπόλοιπα να τα πάρει με διακανονισμό.

Από τη στιγμή που θα συμφωνηθούν τα παραπάνω, ο Ντίας θα είναι ελεύθερος να ταξιδέψει στην Ελλάδα, κάτι που περιμένουν στην Ένωση να συμβεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, έτσι ώστε να κλείσει η μεταγραφή. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->