01.1
06:45

«Νέος χρόνος με επιτυχίες βγαλμένες από τις ένδοξες σελίδες της ομάδας»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος κάνει ποδαρικό στα blog του ΑΕΚ1924 για τη νέα χρονιά με ανασκόπηση του 2016 και εύχεται για νέα χρονιά.

«Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ και αναγνώστες του ΑΕΚ1924 Καλή Χρονιά σε όλους!

Αφήνοντας πίσω μας τον παλιό χρόνο θα ήθελα να κάνω μια ανασκόπηση ενός έτους που αφήνει στην ομάδα μας έναν τίτλο στον θεσμό του Κυπέλλου και αρκετές σημαντικές στιγμές! Ανάμεσα τους η επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη…Προσωπικα κρατώ τις καλές εμφανίσεις μας με την Σεντ  Ετιέν και την κατάκτηση του Κυπέλλου με μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό!

Αντιθέτως,  θα ήθελα να ξεχάσουμε ολοι μας το άσχημο φετινό ξεκίνημα και την ταπεινωτική ήττα στο Καραϊσκάκη. Απευθυνόμενος σε εσας θέλω να επισημάνω οτι μας λυπεί όλους μας το γεγονός οτι η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται εκει που προσδοκούσαμε και δεν προσφέρει σ´εσας τις χαρές, που τόσα χρόνια περιμένετε!

Θα ήθελα ο καινούριος χρόνος να φέρει αυτό ακριβώς που δεν έφερε το ’16. Μια αύρα πρωταθλητισμού που θα απορρέει εντός της ομάδας μας, προσφέροντας σ´εσας χαρές βγαλμένες απο τις ένδοξες σελίδες που έχει γράψει αυτός ο σύλλογος.

Δημήτρης Κολοβέτσιος»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement