31.12
07:43

«Μεταβατική χρονιά, βρήκαμε γρήγορα την χημεία μεταξύ μας!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Διονύσης Γεωργιάδης στέλνει τις ευχές του, μέσω του εορταστικού blog στο ΑΕΚ1924.gr, ενώ κάνει και μια μικρή ανασκόπηση για την χρονιά που πέρασε, αλλά τονίζει και τι θα ήθελε να φέρει ο νέος χρόνος

«Γεια σας φίλοι μου,

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν μια μεταβατική χρονιά για εμάς, μετά την φυγή του Χριστόφορου (Μπακαούκα), του Στέλιου (Αλεπουδέα) και του Γιάννη (Αρβανίτη). Στην οποία περιμέναμε να μας «επηρεάσει» αρνητικά και να μας πάρει καιρό, για να ψάξουμε και να βρούμε την ταυτότητα μας.

Όμως βρήκαμε σχετικά γρήγορα την χημεία μεταξύ μας και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι ανέλπιστα καλά. Ξεκινήσαμε την χρονιά με στόχο να μπούμε στην τετράδα στο τέλος του πρωταθλήματος και βρισκόμαστε τώρα στην μέση του πρωταθλήματος και είμαστε ήδη στην τετράδα.

Θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει, με τον ίδιο στόχο, να βρισκόμαστε στις τέσσερις πρώτες θέσεις και οτιδήποτε καλύτερο καταφέρουμε, θα είναι ευπρόσδεκτο.

Μας αρέσει πολύ που την εφετινή χρονιά, έχουμε την στήριξη της διοίκησης και ειδικότερα του κ. Παπασταμάτη, που έχει φέρει άλλον αέρα στην ομάδα, αυτό της ηρεμίας και της αισιοδοξίας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κόσμο της ομάδας, που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να το κάνει, πιστεύοντας στις δυνατότητες αυτής της ομάδας.

Τέλος, θέλω κι εγώ με την σειρά μου να ευχηθώ, ο καινούργιος χρόνος να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία, το οποίο είναι το μεγαλύτερο αγαθό του ανθρώπου. Γιατί πολλές φορές μέσα απ’ την καθημερινότητα μας, το ξεχνάμε αυτό και ζητάμε άλλα πράγματα απ’ την ζωή μας.

Καλή χρονιά και Χρόνια πολλά!!!»

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement