29.12
09:02

Πάει για άσο, αν…

AEK1924.gr team
Πάει για άσο, αν…

Μόνο εαν προκύψει περίπτωση πλέι μέικερ παρόμοια με αυτή του Ρόκο Λένι Ούκιτς η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε αλλαγή άσου.

Προτεραιότητα για τη Βασίλισσα είναι η ενίσχυση στο «5», ωστόσο δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ξεχωριστή περίπτωση πλέι μέικερ, ισάξια με αυτή του Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο Μάικλ Ντίξον έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, ο Ιβάνοβιτς ικανοποιεί με τις εμφανίσεις του, ωστόσο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση, δεν αποκλείεται ο δανεισμός του δεύτερου για να ανοίξει μία θέση.

Στην Ένωση βιάζονται για την απόκτηση σέντερ, με τον Ελονού να προηγείται στη λίστα, την ίδια στιγμή που εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις των άσων, χωρίς να υπάρχει βιασύνη από τους Κιτρινόμαυρους.

Όσον αφορά τον Μακ Γκραθ, που εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ισχύει ότι έχει προταθεί, όμως δεν πρόκειται για έναν παίκτη που απασχολεί τους Κιτρινόμαυρους. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement