24.12
07:28

Το μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ και η συνέχεια

AEK1924.gr team
Το μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ και η συνέχεια

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες για Βράνιες, Γιακουμάκη και Μπαχουί και ποια θα είναι η συνέχεια στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.  

Goal

«Μπαχούι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο ακραίος 25χρονος διεθνής Σουηδός του Αμβούργου ψήνεται από τον Μαϊστόροβιτς. Κοιτάζουν τον 29χρονος αριστερό μπακ, Ντάνι Καστεγιάνο της Λας Πάλμας. Ολοκληρώθηκε του Γιακουμάκης. Η ΑΕΚ συμφώνημε με Πλατανιά και παίκτη, τον αφήνει στα Χανιά μέχρι το καλοκαίρι. Ο Βράνιες πήρε το Νο 4.

Sportday

«Πήρε Γιακουμάκη!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Στην Ένωση από το καλοκαίρι ο στράικερ του Πλατανιά, συμφωνία για 5 χρόνια. Γιατί είναι πάρα πολύ καλό δρόμο του Τζαβέλλα.

«Πρωταθλήτρια». Υπέγραψε για 2,5 χρόνια ο Βράνιες και έθεσε στόχο.

Livesport

«Λόγος τιμής» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι ο Γιακουμάκης για 5 χρόνια. Πήγε πάσο ο Λυμπερόπουλος που τον είχε υποσχεθεί στον Μελισσανίδη πριν αναλάβει πόστο στον ΠΑΟ. Ετοιμάζει και νέα χτυπήματα η Ένωση.

Βράνιες: Για 2,5 χρόνια, υποσχέθηκε τίτλους με τη φανέλα του Μανωλά.

Πλατέλλας: «Φεύγω γεμάτος, αλλά με πικρία.»

Ώρα των σπορ

«Υπέγραψε με Βράνιες, μιλάει για Μπαχούι, το καλοκαίρι παίκτης της ο Γιακουμάκης» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Μεταγραφικό ντεμαράζ στην ΑΕΚ που έκλεισε ήδη 4 παίκτες για τώρα και για την επόμενη σεζόν.

Ο Μάκης φέρνει ψηλό από το πάνω ράφι.

Γιατί η έγκριση από το ΚΕ.ΣΑ… δείχνει άδεια σε λιγότερο από δίμηνο.

Τέρας δύναμης, έτριβαν τα μάτια τους στην ΑΕΚ με τα εργομετρικά του Βάρνιες. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement