
Ο εμπρησμός στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα έχει υποχωρήσει από την κορυφή της επικαιρότητας, αλλά οι έρευνες τόσο της δικαιοσύνης, όσο και της αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι έρευνες στρέφονται και προς τις κλήσεις που δέχθηκαν στα τηλέφωνά τους οι Γιώργος Μπίκας και Γιάννης Τσαχειλίδης ειδικότερα από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι επίκεινται μεγάλες αλλαγές στους πίνακες διαιτητών κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν εν μία νυκτί εκτός διαιτησίας διαιτητές οι οποίοι πρωταγωνίστησαν αρνητικά τα τελευταία χρόνια.
Από την γνωστοποίηση των κλήσεων που προηγήθηκαν του εμπρησμού, σε συνδυασμό με τις καταθέσεις, θα επιχειρηθεί να εξακριβωθεί ποιοι τηλεφώνησαν στα δύο πρώην μέλη της ΚΕΔ και τι περιεχόμενο είχαν οι συνομιλίες.
Πηγή: sdna