Τον αντικαταστάτη του Τζολεόν Λέσκοτ ψάχνει η ΑΕΚ και φαίνεται ότι τον έχει βρει στο πρόσωπο του Ογκνιέν Βράνιες.
Πέραν του επιθετικού που χρειάζεται η ΑΕΚ, στην Ένωση θα γίνει κίνηση όσον αφορά το κέντρο της άμυνας. Η προσθήκη στόπερ είναι μέσα στα πλάνα των Κιτρινόμαυρων, και μάλιστα έχει βρεθεί ήδη μια καλή περίπτωση την οποία και εξετάζουν.
Σύμφωνα με την Ώρα, ο Βόσνιος αμυντικός Ογκνιέν Βράνιες φέρεται ότι είναι ο εκλεκτός του Δικεφάλου, ο οποίος ανήκει στην Τομ Τομσκ, ενώ έχει περάσει από Ερυθρό Αστέρα, Κράσνονταρ, Αλάνια, Ελάζισπορ και Γκαζιάντεσπορ.
Πριν καταλήξει στη ρωσική ομάδα, ο Βράνιες έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τη Σπόρτινγκ Χιχόν έχοντας 11 συμμετοχές, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας 28 φορές.
Είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.83 και μπορεί να καλύψει και τη θέση του δεξιού μπακ, εκτός από του στόπερ. Ο Βόσνιος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με τους Ρώσους, όμως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και νωρίτερα , λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός της ΑΕΚ και ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement