20.12
17:10

Θύμα ληστείας έπεσε η οικογένεια του Πατίτο

Κώστας Κοσικίδης
Θύμα ληστείας έπεσε η οικογένεια του Πατίτο
Advertisement

Μπήκαν μέσα στο σπίτι της οικογένειας του Πατίτο, έδεσαν τους οικείους του και λήστεψαν το σπίτι, παίρνοντας μάλιστα και ένα αμάξι.

Μπορεί ο Πατίτο να βρισκόταν το μεσημέρι στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας, αλλά ο νους του και η ανησυχία του, βρισκόταν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όταν πληροφορήθηκε ότι μπήκαν ληστές μέσα στο σπίτι του στην Λάνους και λήστεψαν αλλά και έδεσαν την οικογένεια του.

Ο ίδιος καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα σε όλη την διάρκεια της γιορτής, ενώ κάποια στιγμή απομονώθηκε σε έναν χώρο, ώστε να τηλεφωνήσει στους οικείους του. Μάλιστα, ο Πατίτο έκανε γνωστό το περιστατικό, μέσω twitter, ώστε να βοηθήσει όποιος μπορεί, να βρεθούν οι δράστες.

«Ενώ ήμουν στην Ελλάδα, έμαθα ότι μπήκαν στο σπίτι μου στο Λανούς και έδεσαν την οικογένειά μου. Πήραν ένα μαύρο Mercedes Benz με όλα τα πράγματα. Το σημαντικό δεν είναι ούτε τα πράγματα, ούτε τα λεφτά, αλλά να πιάσουν αυτούς τους μπάσταρδους, ώστε να μην υποφέρει άλλη οικογένεια. Ο αριθμός της πινακίδας είναι HNH 549. Κάθε πληροφορία θα εκτιμηθεί».

Δείτε τα tweet του:

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->