Από τους παίκτες που αρέσουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη φέρεται να είναι ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος οδεύει προς την έξοδο από την ΑΕΚ.
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» αναφέρει πως ο Αραβίδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Ουζουνίδη, λόγω των χαρακτηριστικών του και τη δυνατότητα που έχει να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Μετά και την αδικαιολόγητη αποβολή του «Άραβα» στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ, το κλίμα για τον παίκτη στην Ένωση είναι βαρύ και δεν φαίνεται να έχει μέλλον στον Δικέφαλο.
Πάντως, σύμφωνα με τo συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ασχοληθεί με την περίπτωση του Αραβίδη μόνο αν μείνει ελεύθερος ή με μικρό τίμημα στην ΑΕΚ (σ.σ. το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι με την Ένωση).
Πηγή: sdna.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement