Ο Κώστας Γαλανόπουλος αναδείχτηκε MVP του αγώνα με τον Λεβαδειακό και μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε σε δηλώσεις του ότι ζει το όνειρο του την εφετινή χρονιά, αλλά αναφέρθηκε και στο … «φατούρο» των συμπαικτών του προς τον ίδιο.
Για το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει. Ζω το όνειρο μου φέτος».
Για τον πανηγυρισμό στο γκολ με τους συμπαίκτες του: «Έγινε το καθιερωμένο «φατούρο» στο γκολ, αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. Άργησα πολύ να το συνειδητοποιήσω».
Για την εικόνα της ομάδας: «Η εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς δεν είναι αυτό που αρμόζει στην ΑΕΚ χάσαμε ματς μέσα από τα χέρια μας και βαθμούς, αλλά σήμερα ήταν το καλύτερο ματς και μας βοήθησε κι ότι ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement