
Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, έχουν μεταβεί στα Σπάτα, ώστε να συναντηθούν με παίκτες και τεχνικό τιμ και να εκφράσουν τα παράπονα τους, για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Τα συνεχόμενα απογοητευτικά αποτελέσματα της ΑΕΚ, αλλά και η κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό, έχουν προβληματίσει και απογοητεύσει τον κόσμο της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, αντιπροσωπεία της Original, βρίσκεται αυτήν την ώρα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα, ώστε να εκφράσει τα παράπονα τους σε τεχνικό τιμ και παίκτες.
Θέλοντας έτσι να τους αφυπνίσουν για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η προπόνηση της ομάδας ήταν προγραμματισμένη στις 17:00, αλλά όπως είναι λογικό θα πάει λίγο πίσω λόγω της επίσκεψης των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement