Ο Πατίτο θα πάρει τη θέση του Μάνταλου για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό και θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός, παίρνοντας την ομάδα στις πλάτες του.
Μέχρι στιγμής ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, καθώς από τη μια πλευρά δείχνει ότι έχει πολύ ταλέντο, αλλά από την άλλη οι ενέργειές του δεν τελειώνουν με θετικό τρόπο και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό θα πάρει τη θέση του Μάνταλου, πίσω από τους επιθετικούς και αυτή τη φορά επιβάλλεται οι ενέργειες να του βγουν και να πάρει την ομάδα πάνω του, όπως δηλαδή έκανε και ο Μάνταλος.
Τα αγωνιστικά του προσόντα είναι πολύ καλά και είναι βέβαιο ότι αν καταφέρει να πιάσει καλή απόδοση και να είναι σοβαρός, τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα κόντρα στους αντιπάλους του, αλλά αυτό μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δει.
Άπαντες, με πρώτο τον Μοράι, ευελπιστούν αυτή η αλλαγή να βγει, ο Πατίτο να πάρει πάνω του την ομάδα και η ΑΕΚ να πάρει μια εύκολη νίκη με πολλά γκολ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement