Οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, επισκέφτηκαν το πρωί της Κυριακής το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Κολλογίου Αθηνών, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Το Κολλέγιο Αθηνών διοργάνωσε ένα Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για φιλανθρωπικό σκοπό, με τα έσοδα να πηγαίνουν για την ενίσχυση του ταμείου υποτροφιών του Κολλεγίου.
Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Μιχάλης Μπακάκης, βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής, για να τιμήσουν με την παρουσία τους, αυτήν την προσπάθεια. Η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί αρκετό καιρό, αλλά λίγο έλειψε να μην παραστούν στην εκδήλωση οι δυο παίκτες.
Το κλίμα και μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, με την ΑΕΚ να στραβοπατά δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με τους δυο ποδοσφαιριστές να μην είχαν και την καλύτερη διάθεση για να παραστούν. Όμως, λόγω της παρουσίας των μικρών παιδιών και στην σκέψη μην στεναχωρηθούν, έδωσαν το παρών δίνοντας μεγάλη χαρά στους νεαρούς φίλους τους, που τους περίμεναν.
Υπέγραψαν για περίπου μια ώρα πολλά αυτόγραφα(ουρά έκαναν τα μικρά παιδιά για ένα αυτόγραφο) και μοίρασαν πολλά χαμόγελα και τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τον φιλανθρωπικό σκοπό. Με αποτέλεσμα το Κολλέγιο και κυρίως το Ταμείο Υποτροφιών, να ευχαριστήσουν την ΑΕΚ και τους δυο ποδοσφαιριστές, που τίμησαν με την παρουσία τους και έκλεψαν τις εντυπώσεις με την στάση τους και την συμπεριφορά τους.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement