
Μέχρι βάθους επιχειρούν οι Αρχές να φτάσει η έρευνα για το εμπρησμό της οικίας του Μπίκα. Σε αυτό το πλαίσιο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, καλεί για κατάθεση τρεις δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Το SDNA είχε αποκαλύψει ότι στη δικογραφία που σχημάτισε η πυροσβεστικής της Χαλκιδικής για την πυρκαγιά στην οικία του Γιώργου Μπίκα, περιλάμβανε εκτός από το πόρισμα, στο οποίο γίνεται λόγος για «εμπρησμό» και «κακόβουλη ενέργεια», δημοσιεύματα συγκεκριμένων εφημερίδων και ιστότοπων ερυθρόλευκης απόχρωσης, τα οποία «στοχοποιούσαν» το σπίτι του Μπίκα.
Η υπόθεση εκτός από τον εισαγγελέα, έχει παραπεμφθεί και στο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα καλέσει για να δώσουν κατάθεση τρεις δημοσιογράφους, οι οποίοι φέρονται να έχουν σχέση με τα δημοσιεύματα κατά του Μπίκα και της οικείας του λίγες μόλις μέρες πριν αυτή γίνει στόχος των εμπρηστών.
Για τα δημοσιεύματα, που “στοχοποιούσαν” τον Μπίκα γίνεται προκαταρκτική έρευνα και από το αρμόδιο τμήμα της Εισαγγελίας Αθηνών.
Πηγή:sdna