
Παράπονα από τους ανθρώπους της ΑΕΚ είχαν οι δημοσιογράφοι της Nova, οι οποίοι και τα εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» μετά τη λήξη του ματς της Ένωσης με τον Πλατανιά (3-0).
Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της εκπομπής ανέφεραν ότι παρότι ζητήθηκε από τους (σκόρερ της αναμέτρησης) Πέτρο Μάνταλο και Χρήστο Αραβίδη να κάνουν τις προβλεπόμενες από τη συμφωνία του καναλιού με τους συλλόγους της Super League δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα, αμφότεροι αρνήθηκαν, με αποτέλεσμα να μιλήσει τελικά ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας του Ζοσέ Μοράις, Βασίλης Μπάρκας.
H δυσαρέσκεια αυτή της Nova και κυρίως η δημόσια έκφρασή της ενδεχομένως να συνδέεται με την κόντρα που έχει ξεσπάσει εσχάτως ανάμεσα σε αυτή και κάποιους συλλόγους της Super League, όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και άλλοι, μετά την απόφαση του καναλιού να ενεργοποιήσει οικονομικές ρήτρες του συμβολαίου και να μην καταβάλει τα σχετικά χρήματα στις ΠΑΕ λόγω των αρκετών αναβολών και αλλαγών στο πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος.
Πηγή: sdna.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement