23.11
09:29

Για το… restart!

Πένυ Μακρή
Για το… restart!

Η Βασίλισσα υποδέχεται (19:00, AEK1924, NS3) την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να απομακρυνθεί από τους αντιπάλους της στη βαθμολογία

Ματς – τελικός χαρακτηρίζεται αυτό της Βασίλισσας απόψε, η οποία αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου. Η Ένωση προέρχεται από ήττα στη Γερμανία από τη Λούντβιγκσμπουργκ, η οποία την έφερε στην ίδια θέση της βαθμολογίας με τη σημερινή αντίπαλο της, και αυτό που πρέπει να κάνει έιναι να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να την ξεπεράσει.

Ο Γιούρι Ζντόβτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς και ο Ράναλντ Φάλκερ τέθηκε στη διάθεση του και θα βοηθήσει κάτω από τη ρακέτα, εκεί όπου η ΑΕΚ υστερεί το τελευταίο διάστημα.  Από την άλλη, ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βελίκοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε, ενώ κατά τα άλλα δεν έχει άλλα θέματα να λύσει.

Η Βασίλισσα περιμένει τη στήριξη μας, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 5 ευρώ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement