22.11
09:30

Ο ορισμός του προκλητικού

Advertisement

Όταν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις την ήττα σου ψάχνεις τρόπους να αποπροσανατολίσεις και να δυναμιτίσεις το κλίμα για να χαθεί ο σκόπος… Γνωστή πλέον τακτική του Λάσκαρη που εμφανίστηκε ως απο θαύμα στο Αλεξάνδρειο να μας μιλήσει για τον κόσμο της ΑΕΚ. Σχολιάζει η Πένυ Μακρη.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων η καλύτερη απάντηση είναι η αδιαφορία. Αυτή έχουν επιλέξει στην ΚΑΕ ΑΕΚ, την οποία πολλάκις έχει προκαλέσει ο Λάσκαρης όχι μόνο με δηλώσεις του αλλά και με τη συμπεριφορά του στο ΟΑΚΑ την περσινή σεζόν.

Στην Ένωση δεν έχουν σκοπό να παίξουν το παίχνίδι του Λάσκαρη. Η ομάδα έχει πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί από το προκλητικό αφεντικό του Άρη, ο οποίος μη μπορώντας να δικαιολογήσει την αγωνιστική πορεία της ομάδας του το έριξε στο «παραμύθι» περί κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο, φωτιάς (;;;;;) στις κερκίδες και λοιπά παραμύθια με δράκους.

Το 7 στα 7 του πρωταθλήματος και η δεύτερη θέση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ αρκούν για να αποδείξουν την ανωτερότητα της ΑΕΚ και η παρουσία του κόσμου τόσο εντός, όσο και πολύ περισσότερο εκτός έδρας δίνει απαντήσεις από μόνη της.

Αποδείξεις δεν χρειάζονται. Το ΟΑΚΑ των 20.000 θέσεων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με το Αλεξάνδρειο των 5.138 και αν το soldout στη Θεσσαλονίκη το θεωρούν επίτευγμα, εμείς την παρουσία ΜΟΝΟ 5.000 οπαδών τη θεωρούμε ντροπή για την ομάδα μας.

Ο Γενάρης είναι κοντά για το ντέρμπι, η κορυφή είναι μακριά για τον Άρη…

Την Τετάρτη ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ για το ματς με την Παρτιζάν (19:00)!

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement