18.11
12:53

Τεστάρει και τις αλλαγές

AEK1924.gr team
Τεστάρει και τις αλλαγές
Advertisement

Την ευκαιρία να τσεκάρει όλες τις αναγκαστικές αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στο επόμενο επίσημο ματς θα έχει ο Ζοζέ Μοράις στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα περίμενε ο Μοράις, καθώς οι Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας τραυματίστηκαν, ενώ στο ιατρικό δελτίο υπήρχαν ήδη και οι Λέσκοτ, Μπακασέτας.

Το αυριανό φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο θα δώσει την ευκαιρία στον πορτογάλο τεχνικό να τσεκάρει όλα όσα δούλεψε με τους παίκτες του, αλλά παράλληλα να φτιάξει το πλάνο του, ενόψει του ματς κόντρα στον Πλατανιά, από το οποίο θα απουσιάζουν φυσικά οι τραυματίες.

Σίγουρα, αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς η ομάδα ξεμένει ουσιαστικά από εξτρέμ, μιας και ο Μοράις έδειξε ότι δεν υπολογίζει στους Πλατέλλα και Ζόριτς, ωστόσο θα πρέπει να τους χρησιμοποιήσει, ώστε να δει πως θα μπορέσει να τους εκμεταλλευτεί για τους επόμενους αγώνες.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->