Οι τραυματισμοί των Χριστοδουλόπουλου και Βάργκας, αλλά και το γεγονός ότι ο Μπακασέτας συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, φέρνουν στο προσκήνιο τον Πλατέλλα, ο οποίος δεν υπολογιζόταν μέχρι στιγμής από τον Μοράις.
Για έναν περίεργο λόγο, από τη στιγμή που ο Μοράις ανέλαβε την ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Πλατέλλας ξεκίνησε να μένει εκτός αποστολής, βλέποντας τα ματς είτε από την τηλεόραση, είτε από την κερκίδα. με τον Πορτογάλο να κάνει φανερό ότι δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Βέβαια, οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε να του είναι απαραίτητος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι τραυματισμοί των Χριστοδουλόπουλο, Βάργκας και Μπακασέτα αφήνουν την ΑΕΚ γυμνή στα φτερά, καθώς για τις θέσεις των εξτρέμ απομένουν οι Πατίτο και Αραβίδης.
Μάλιστα, εάν το πρωτάθλημα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα και η Ένωση αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα, καθώς ο Μοράις θα πρέπει να βρει τον τρόπο να καλύψει όλα τα κενά που δημιουργήθηκαν τελευταία στιγμή, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Σε κάθε περίπτωση ο Πλατέλλας επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο και άπαντες ευελπιστούν να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να βοηθήσει την ομάδα, όπως είχε κάνει όταν χρειάστηκε να παίξει στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Λάρισα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement