
Ο Ζοζέ Μοράις άλλαξε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας με βάση τα νέα δεδομένα που θέλουν να ξεκινάει το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
Διπλή προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στην ΑΕΚ, ωστόσο με τα νέα δεδομένα που θέλουν το πρωτάθλημα να ξεκινά το Σαββατοκύριακο, ο Μοράις, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του ότι η απογευματινή προπόνηση δεν θα πραγματοποιηθεί.
Ο Πορτογάλος προφανώς ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και αποφάσισε να μην κουράσει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, δίνοντας τους νέο ραντεβού για αύριο το πρωί στις 11:00. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της Πέμπτης δείχνει ξανά διπλή προπόνηση, ωστόσο πλέον τίποτα δεν είναι σίγουρο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement