13.11
06:50

Χαλαρώνουν και ξανά από την αρχή

AEK1924.gr team
Χαλαρώνουν και ξανά από την αρχή
Advertisement

Μετά από μια κουραστική εβδομάδα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα απολαύσουν σήμερα το ρεπό τους και από αύριο θα επιστρέψουν στο δυνατό πρόγραμμα του Μοράις.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας έδωσε τη δυνατότητα στον Μοράις να ανεβάσει τους ρυθμούς της προπόνησης, να βάλει ακόμα και διπλή στο πρόγραμμα και να δουλέψει σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του.

Την εβδομάδα που πέρασε, στα Σπάτα άπαντες ήταν στο… τρέξιμο και δούλεψαν ιδιαίτερα στην τακτική και στην κατοχή της μπάλας, με τον Πορτογάλο να βγάζει συμπεράσματα για το εάν οι παίκτες του κατάλαβαν όλα όσα τους ζητάει στο χθεσινό οικογενειακό δίτερμα, μαζί με ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Μετά λοιπόν από μια απαιτητική εβδομάδα, άπαντες σήμερα έχουν ρεπό, ώστε να πάρουν ανάσες, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και την Δευτέρα να επιστρέψουν στα Σπάτα, ξεκινώντας ακόμα μια δύσκολη εβδομάδα.

Η επ᾽ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στον Μοράις να συνεχίσει σε δυνατούς ρυθμούς και την εβδομάδα που μας έρχεται, ώστε όλοι να είναι έτοιμοι με την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, εντός της εβδομάδας στις προπονήσεις θα επιστρέψουν και οι διεθνείς, Μάνταλος, Μπακασέτα, Γιόχανσον και Γαλανόπουλος.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->