
Οι μάγκες πήραν το τέταρτο «διπλό» για φέτος, νικώντας και τον Φοίβο Συκεών με 24-29, παρότι στο πρώτο ημίχρονο είχε απογοητευτική παρουσία και βρέθηκε να χάνει με 17-13.
Φανερά κενά στην αμυντική λειτουργία…
Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και μέχρι το πρώτα έξι λεπτά το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο με αποτέλεσμα να είναι το σκορ στο 3-3. Έπειτα, ο Φοίβος σοβαρεύτηκε αρκετά στην αμυντική του λειτουργία, κάτι που δεν έκανε η ΑΕΚ.
Η ομάδα των Συκεών, πήρε μια διαφορά δυο γκολ με σκορ 5-3, αλλά όσο περνούσε η ώρα κατάφερε να την μεγαλώσει και να φτάσει κάποια στιγμή και στο +6, απ’ την Ένωση. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ κατάφερε μαζέψει λίγο την διαφορά και να πάει στο ημίχρονο με 17-13 σκορ και στα τέσσερα γκολ πίσω.
Σοβαρεύτηκε και το καθάρισε!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έκανε ένα πολύ καλό «comeback», καταφέρνοντας να φέρει το σκορ στο 17-17 στα πρώτα έξι λεπτά. Στο 43ο λεπτό η ΑΕΚ κατάφερε και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ, κάνοντας το 19-20.
Όσο περνούσε η ώρα, η ΑΕΚ έκανε έντονη την επικράτηση της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πηγαίνοντας το σκορ στα πέντε γκολ διαφορά, με 19-24. Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν ανάλογη με την Ένωση, να κρατάει με άνεση το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Ο «Δικέφαλος» κέρδισε και τον Φοίβο Συκέων σε εκτός έδρας αγώνα με 24-29, κάνοντας το απόλυτο νικών μακριά απ’ την έδρα του, συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού, καταφέρνοντας μάλιστα να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ μέσα στην Κυψέλη απ’ τον Πανελλήνιο.
Ημίχρονο: 17-13, 7-16 / 24-29
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement